ons team

“Jij creëert, wij promoten.”

christiana-rivers-314592-unsplash-lg-crp1

Welkom bij The Art Of Culture

Zonder kunst geen cultuur en zonder cultuur geen maatschappij. Daarom ben je als ondernemer van een kunst of cultureel project (met een maatschappelijk of SDG-doel), van harte welkom bij The Art Of Culture.

Als marketing en pr-bureau ondersteunt The Art Of Culture ondernemers, stichtingen en organisaties binnen de kunst en cultuurbranche. Ons team helpt je om jouw projecten binnen deze kaders onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek.

Hoe doen jullie dat?

Middels marketing, public relations en social media zorgen wij ervoor dat de gewenste doelgroep jouw prachtige initiatief niet misloopt. Jij ontwikkelt een prachtige campagne of kunstwerk, wij zorgen ervoor dat mensen daadwerkelijk participeren.

Denk aan het bezoeken van een event, het bekijken van een kunstwerk of samen rommel opruimen in de natuur. Jij creëert, wij promoten.

Ons verhaal

Hoe marketing en pr-bureau The Art Of Culture is ontstaan? Een goede vraag en dit is ons verhaal. Eigenaresse Kaya-Quintana Broekhuijsen opende in april 2015 de deuren van Bloggers and Brands, hét marketing en pr-bureau in Den Haag.

Bloggers and Brands richt zich met veel plezier op campagnes voor beauty, fashion en lifestyle merken. Na verloop van tijd klopten er ook steeds meer ondernemers en organisaties uit de kunst en cultuurbranche bij dit bureau aan.

Zo ontdekte Kaya-Quintana dat ondernemers binnen de kunst en cultuurbranche fantastische initiatieven ontwikkelen, maar moeite hebben met het vinden van de nodige commerciële blik en de bijbehorende marketingtools.

Hierdoor blijven bezoekers weg en liggen kunstvoorwerpen te verstoffen in musea. Tevens bereikt belangrijk nieuws omtrent duurzame ontwikkelingen en maatschappelijke doelen regelmatig te weinig Nederlanders. Met als gevolg dat veel professionals in de kunst en cultuurbranche te weinig verdienen.

Dankzij marketing en pr-bureau The Art Of Culture, kun je nu als ondernemer binnen deze branche, met een gerust hart wel gebruik maken van marketing tools. Door Kaya-Quintana’s ervaring met projecten gericht op kunst, cultuur en maatschappij kun je met een gerust hart bij ons terecht.

Wij helpen je met het bereiken van de juiste doelgroep, zonder het maatschappelijk doel of de waarde van kunst uit het oog te verliezen.

Onze professionals

Ons team bestaat uit een mix van vaste medewerkers en freelancers met hart voor de zaak. Per project worden de juiste professionals met de hand uitgekozen. Ofwel, je krijgt altijd ondersteuning op maat.

Wij mixen onze ervaring met commerciële marketing, met onze passie voor kunst, cultuur en maatschappij. Daarnaast zijn wij ook nog eens heel gezellig en krijg je bij ons altijd een koekje bij de thee. Of twee…

Wil je samen werken?

Als marketing en pr-bureau werkt The Art Of Culture samen met ondernemers binnen de kunst, cultuur en maatschappelijke branche. Daaronder vallen ook stichtingen, organisaties en overheidsinstanties. Daarbij specialiseren wij ons in projecten met de volgende onderwerpen:

 • Artiesten
 • Duurzaamheid
 • Film en theater
 • Gelijke rechten voor mannen en vrouwen
 • Kinderen en veiligheid
 • Klimaat en natuur
 • Kunst en tentoonstellingen
 • Minimalisme
 • Zero waste of in ieder geval less waste

Tarieven

Bij The Art Of Culture doen we het net even anders dan het gemiddelde marketing en pr-bureau. Zo bieden we onze klanten hoogwaardige services zonder onnodige kosten. Hoe wij dat doen?

 1. Geen uurtje factuurtje! Wij hanteren vaste tarieven zodat je nooit voor een ongewenste financiële verrassing komt te staan.
 2. Onze klanten vinden geen onnodige kosten terug op hun factuur. Zo rekenen wij geen bureau- en administratiekosten.
 3. Wij geloven in realistische doelen en specialiseren. Wij doen alleen waar we goed in zijn. Is er iets wat wij niet kunnen, dan kennen we vaak een professional die het wel kan. Zo ondersteunen wij onze klanten waar nodig door ons grote netwerk zonder extra kosten.
 4. Ons team bestaat uit professionals die weten hoe ze effectief en efficiënt resultaten kunnen genereren. Hierdoor besteden wij onze tijd gunstig voor onze klanten.